Kombinera spalyx och shopping i Stockholm

Älskar du att shoppa så vet du också hur trött du kan känna dig efter en härlig shoppingdag. Då kan det vara en god idé att boka hotell med spa, så du är redo att ta dig an nya shoppingutmaningar dagen därpå. Inget är så avkopplande som lyxiga spabehandlingar, och planerar du att springa runt i många butiker under en helg så kommer du må bra av att bli ompysslad emellanåt.

Den svenska huvudstaden är ett Mecka för alla shoppingälskare, och de flesta som shoppar loss där väljer att övernatta på hotell flera dygn i sträck. Tillhör du den skaran så kan du med fördel boka hotell med spa i Stockholm så du får en helweekend full av lyx och njutning. I en tid då allt färre reser utomlands så söker många efter exklusiva upplevelser i hemlandet som kan få hemestern att kännas som vilken utlandssemester som helst. På Vana Spa på Elite Palace Hotel kan du njuta av alltifrån massage och pedikyr till jacuzzibad och aromarum. Du kan också träna på hotellets gym, där du får hjälp av en personlig tränare.

Shoppingställena du inte får missa

Sverige håller på att öppnas upp igen, vilket innebär att du inte behöver köa så lång tid när du ska in i en butik. Med andra ord kommer du hinna med att besöka en rad gallerior under din Stockholmsweekend, och då kan det vara en god idé att börja äventyret i Westfield Mall of Scandinavia. Här hittar du alltifrån de vanligaste butikskedjorna till de mer exklusiva märkena. Andra gallerior som sticker ut med sitt enorma utbud är Kista Galleria, Nacka Forum och NK. Globen Shopping Center och Ringen i Skanstull är två gallerior som aldrig förlorat sin charm och som bjuder på matupplevelser utöver det vanliga. En uppstickare är Sickla Galleria, som är liten men supertrevlig och dessutom ligger på gångavstånd till det vackra Hammarby Sjöstad.

Andra shoppingställen i Stockholm som du inte får missa

  • Östermalm Saluhall
  • Stockholm Stadsmission
  • Myrorna på Norrmalm
  • Skrapan
  • Gamla Stans Polkagriskokeri
  • HildaHilda i Gamla Stan
  • Magnus Johansson Glass & Konfektyr i Hammarby Sjöstad
  • Drottninggatan
Scroll to top