Håll stilen med en smartklocka och fitbit charge 2 armband

Smartklockan som kan fixa både lampor som tänds och släcks med din egen röst, kaloriförbrukning och en rad andra finesser som underlättar din vardag är inte bara snyggt men också praktiskt. Med ett fitbit charge 2 armband blir du även stilren och cool och kan hålla reda på din träning och status.

Ett fitbit charge 2 armband som du till exempel kan hitta på Phonelife är ett armband till bra pris som både är snyggt och funktionellt. Dessa armband är speciellt framtagna för fitness och för att hålla reda på steg, kaloriförbrukning, tidsintervaller och mycket mer som boostar din träning. Armbandet kan liknas lite vid en smartklocka men är främst anpassad för träningspass.

Sportigt armband för träning och snygg vardagslook

Ett fitbit charge 2 armband är inte bara bra att ha när du tränar, det ser även moderiktigt ut och passar till de flesta outfits. Om du vill kan du också köpa armbandet i flera färger i ett helt set som du kan varva mellan. Många väljer ett stilrenare svart till kostymen och ett färggladare till vardags eller till skolan. Som SVD:s artikel säger angående klockor och stil:

– Klockan är ingen stilmarkör, det där är ett missförstånd. Klockan är ett funktionellt smycke på sin höjd, med olika mycket guld och diamanter på. Vi är ganska eniga om att klockan generellt sett gör sig bäst så diskret som möjligt.

Armbandet är gjort av mjukt silikon och tål svett, regn och kyla utan problem. Till armbandet tillhör en klocka men det är inte alltid som den klockan ingår när du köper armbandet, den måste ibland köpas separat. Dock går det att byta ut armbandet till klockan som du vill för att förändra din stil och look.

Scroll to top