Gör ditt varumärke ihågkommet

Både som butiksägare och e-handlare är det viktigt med branding. Det kan låta simpelt och kanske naivt att tro att ens varumärke står och faller på loggan: så behöver det inte vara. Men hemligheterna med loggornas effekt är fortfarande inte helt utredd, det enda man vet är att de har stor betydelse. Genom att trycka din logga på profilprodukter kommer du se till att befästa ditt brand – ditt varumärke.

Har du precis kommit igång med din marknadsföring och ska nu ta steget ut till att branda dig och det du gör? Då är det dags att du köper profilprodukter från Brand New Profile som är en av marknadens bästa profilleverantörer. De trycker din logo på allt från nyckelband, totebags, t-shirts till pennor, godisar, kalendrar och liknande. Här har du verkligen tillfälle att välja vad du vill synas på, och vara kreativ på vilket sätt du vill att folk ska bli påminda.

Lyft ditt varumärke

Att lyfta sin start-up är inte alltid lätt. Det finns många trådar som behöver dras i och det viktigaste för ditt varumärke är att folk förstår vad det är du säljer. Därför är loggan en enkel spegelbild av vad du gör. En logga ska vara enkel att komma ihåg, spegla för kunderna vad du erbjuder och dessutom leverera en känsla som gör att kunderna vill stoltsera med att stötta dig. Det är i princip gratis spons. Här kan du få 10 tips om hur du skapar den perfekta varumärkesidentiteten.

Bilbranschen kan få figurera som ett exempel på när loggan är extremt känslig. Många bilägare ”identifierar sig” med vilken bil de kör, och därför kan det vara väldigt känsligt att byta ut loggan. Se bara på den virala känslostorm som skapades när BMW valde att lansera en lite redigerat version (modest) av sin gamla logga.

Scroll to top